Miska Kukkonen siirtyy ensi kaudeksi KooKoon riveihin

10.5.2022
Miska Kukkonen siirtyy ensi kaudeksi KooKoon riveihin

Miska Kukkonen edustaa ensi kaudesta lähtien KooKoota. (Kuva: Jiri Halttunen)

KooKoo on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Miska Kukkosen kanssa. Kukkonen siirtyy Kouvolaan Rauman Lukosta.

21-vuotiaalle Miska Kukkoselle viime kausi oli kolmas kokonainen Liigassa. Viime kaudella Kukkonen teki runkosarjassa 34 otteluun tehopisteet 1+1 ja seitsemään playoffs-otteluun tehopisteet 1+1. Yhteensä Kukkonen on pelannut neljän kauden aikana Liigassa 114 ottelua, joista 111 Lukon paidassa. Puolustaja voitti Lukon kanssa Suomen mestaruuden keväällä 2021. Kukkonen on Buffalo Sabresin NHL-varaus viidennellä kierroksella kesältä 2018. Hänen tuore sopimuksensa KooKoon kanssa on 1+1-vuotinen.

– Kukkonen on isokokoinen ja fyysinen rightin puolustaja, joka tuo alakertaamme lisää jämäkkyyttä ja kamppailuvoimaa. Saamme hänestä puolustukseen hyvin liikkuvan pakin, jonka vahvuudet ovat puolustus- ja avauspelaamisessa. Nuoresta iästään huolimatta Miska on osoittanut olevansa laadukas Liiga-tason puolustaja, joka pystyy pelaamaan kypsästi edistäen oman joukkueen etua. Hänellä on vielä parhaat pelivuodet edessä ja haluamme auttaa häntä ottamaan uralla seuraavan stepin eteenpäin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo

Tulen Kouvolaan kyllä hyvillä fiiliksillä ja uskon, että KooKoon viime kauden menestys ei ollut sattumaa. KooKoossa on tehty pitkään hyvää työtä ja haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti ja ottaa myös sen seuraavan stepin urallani, Kukkonen kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä