Shaun Heshka ja Axel Holmström jatkosopimuksiin Vaasan Sportin kanssa

13.1.2022
Shaun Heshka ja Axel Holmström jatkosopimuksiin Vaasan Sportin kanssa

Sportin puolustuksen johtohahmo Shaun Heshka jatkaa Vaasassa myös kaudella 2022-23. (Kuva: Pasi Suokko)

Vaasan Sport on solminut yksivuotiset jatkosopimukset Shaun Heshkan ja Axel Holmströmin kanssa.

Vaasan Sport on solminut yksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Shaun Heshkan ja hyökkääjä Axel Holmströmin kanssa.

Viisi edelliskautta Oulun Kärpissä pelannut Shaun Heshka liittyi tänä syksynä Sportin riveihin ja alku Vaasassa on ollut vakuuttava. Heshka on vaasalaisten kiekollinen puolustuksen johtaja, joka kirjaa Liigassa keskimäärin toiseksi suurimmat peliminuutit Kärppien puolustaja Atte Ohtamaan jälkeen. Tällä kaudella 36-vuotias kanadalainen on tehnyt 34 otteluun tehopisteet 1+15=16 pelaten 24:35 minuutin ottelukeskiarvolla. Heshka on kaksinkertainen Liiga-mestari keväältä 2013 ja 2018.

25-vuotias ruotsalaishyökkääjä Axel Holmström liittyi tänä syksynä Sportin riveihin Ruotsin pääsarjasta HV-71:n paidasta. Keskushyökkääjä on pelannut debyyttikaudellaan Liigassa 34 ottelua tehopistein 5+9=14. Detroit Red Wingsin NHL-varaus on parantanut otteitaan kauden edetessä ja hyökkääjistä peliaikaa Holmström kerää Sportin paidassa keskimäärin kolmanneksi eniten.


---
Julkaisija: Henri Niemelä