Uudet Liiga-keräilykortit myynnissä nyt

24.11.2021
Uudet Liiga-keräilykortit myynnissä nyt

Liigan virallinen keräilykorttisarja ilmestyy kauppoihin, kioskeihin sekä Liiga-seurojen fanishop-myymälöihin tänään.

Cardsetin Series 1 2021–22 on mahtava kattaus. Game Worn Jersey -erikoiskortit pitävät sisällään palan tosipeleissä marinoitua aitoa pelipaitaa. Keitä tahansa miehiä paitakorteissa ei nytkään näy, vaan kyse on seitsemästä huippupelaajasta. Kortteihin on saksittu Markus Nurmen, Tuomas Kiiskisen, David McIntyren, Aaro Vidgrenin, Pekka Jormakan, Samuel Heleniuksen ja Teemu Tallbergin aidot paidat.

Kirkkaana tuikkivat myös Hometown Heroes –erikoiskortit. Mukana ovat esimerkiksi JYPin Joakim Kemell, Pelicansien Antti Tyrväinen, HIFK:n Micke-Max Åsten, Kärppien Mika Pyörälä, Ilveksen Eemeli Suomi, Ässien Jarno Kärki ja Tapparan Anton Levtchi.

Kovia ovat myös peruskorteissa olevat tulokkaat eli Rookie-leimalla olevat peruskorttien kasvot: Joakim Kemell, Jimi Suomi, Ville Koivunen, Vadim Zherenko ja Nick Malik. Kuumia keräilykappaleita ovat Rookie-leimalla terävöitetyt tulokaspelaajien ensimmäiset keräilykortit.

Maalivahdit on vangittu Stonewalls-erikoiskortteihin. Michael Garteig, Oskari Setänen, Christian Heljanko ja Marek Langhamer muodostavat osan Stonewalls-maalivahdeista. Yhdeksän veskarin sarjasta löytyvät tässä sarjassa myös numeroidut 1-499 ja 1-99 parallel-versiot.

Patch-pelipaita-korteissa keihäänkärkinä puolestaan nähdään Liigasta ponnistaneet tähdet: Anton Lundell, Jesse Puljujärvi, Lauri Pajuniemi ja Anton Levtchi.

Perinteisissä nimmarikorteissa eli Signatures-sarjassa mukana on tukkukaupalla tähtiä. Nimikirjoituksensa ovat kirjoittaneet muun muassa kovan tason paluumuuttaja Petri Kontiola, sensaatiojoukkue KooKoon Petteri Nikkilä, Tapparan kova kasvattikaksikko Kristian Tanus, Anton Levtchi, kasvattajaseuraansa kiertolaisvuosiensa jälkeen rantautunut Atte Ohtamaa sekä kovaa syöttötahtia ylläpitävät seurakaverit Topi Niemelä ja Saku Mäenalanen.

Lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia kiiltäviä Shining Star- ja komeita Raising The Cup -kortteja.

Series 1:n rungot muodostavat tutut ja visuaalisesti näyttävät peruskortit. Sarjassa on mukana kaksitoista pelaajaa joukkuetta kohden.

Cardset Series 1 myynnissä 24.11.2021 alkaen. Lisätiedot: www.cardset.fi.


---
Julkaisija: Aija Saha