Tyler Nanne vahvistamaan Sportin puolustusta

23.11.2021
Tyler Nanne vahvistamaan Sportin puolustusta

Sport saa paikattua puolustuspään loukkaantumisiaan uudella yhdysvaltalaispuolustajalla. (Kuva: Samppa Toivonen)

Sport on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Tyler Nannen kanssa. 25-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja saapuu Vaasaan ICEHL-sarjasta Bratislava Capitalsin joukkueesta.

Tyler Nanne pelasi alkukauden Bratislava Capitalsissa monikansallista ICEHL-sarjaa ennen kuin seura joutui ikävien tapahtumien jälkeen jättämään kauden kokonaan kesken. Capitalsin paidassa Nanne pelasi syksyllä 14 ottelua tehopistein 3+3=6. Puolustaja varattiin NHL:ään New York Rangersin toimesta kesällä 2014 viidennellä kierroksella numerolla 142. Nanne pelasi kevääseen 2020 asti yliopistokiekkoa ennen siirtymistään AHLään sekä ECHL:ään seuraavana syksynä. Kahden AHL-ottelun lisäksi Nanne urakoi kyseisellä kaudella 34 ECHL-ottelua tehopistein 7+5=12. Yhdysvaltalainen siirtyi täksi kaudeksi ensimmäistä kertaa Eurooppaa ja edustaa nyt loppukauden Sportia. Nanne saapui Vaasaan eilen.

- Jouduimme reagoimaan loukkaantumisiin, sillä pakkiosastomme on kovilla tällä hetkellä. Nanne on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka sopii tyyppinä meidän joukkueeseemme. Hän on pelannut jo alkukauden Euroopassa, joten isompi kaukalo on tuttu ja hänet saadaan nopealla aikataululla mukaan joukkueen toimintaan, sanoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.


---
Julkaisija: Henri Niemelä