Eero Teräväinen KooKoon puolustukseen

12.10.2021
Eero Teräväinen KooKoon puolustukseen

KooKoo on jälleen aktiivinen pelaajamarkkinoilla hankkiessaan Eero Teräväisen takalinjoille. (Kuva: Ella Taponen)

KooKoon puolustus vahvistuu 22-vuotiaalla Eero Teräväisellä. Teräväinen edusti kolme edelliskautta Helsingin IFK:ta.

Teräväinen pelasi alkukaudesta HIFK:n riveissä yhdeksässä ottelussa saalistaen yhden syöttöpisteen. Nuori puolustaja murtautui ensimmäisen kerran Liiga-kentille HIFK:n paidassa kaudella 2019-20. Viime kaudella Teräväinen pelasi HIFK:n lisäksi neljä ottelua lainalla Pelicansissa. Teräväinen on pelannut toistaiseksi Liigassa yhteensä 60 ottelua tehopisteillä 2+14=16. Nuoresta iästään huolimatta puolustaja on ehtinyt pelata Pohjois-Amerikassa kaksi kautta USHL:ää Lincoln Starsissa. Teräväinen on voittanut myös alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa vuonna 2017. Numerolla 24 operoiva puolustaja on joukkueen mukana jo tänään tiistaina.

- Eeron vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä ja hänellä on vielä mahdollisuus ottaa iso askel eteenpäin urallaan, mitä haluammekin hänelle Kouvolassa tarjota. Kahden puolustajan vajauksen vuoksi tämä siirto tulee todella tarpeeseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa.

Teräväisen sopimus KooKoon kanssa kattaa kuluvan kauden lisäksi kauden 2022-23.


---
Julkaisija: Henri Niemelä