Lassi Vanhatalo Sportin hyökkäykseen

9.10.2021
Lassi Vanhatalo Sportin hyökkäykseen

Lassi Vanhatalolle Sport on uran toinen Liiga-seura (Kuva: Samppa Toivonen)

Lassi Vanhatalo liittyy Sportiin kuluvan ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. 23-vuotias hyökkääjä on pelannut Liiga-uransa tähän mennessä Tapparassa.

Vanhatalo pelasi alkaneella kaudella kaksi ottelua Tapparassa ja kaksi ottelua KOOVEE:n Mestis-joukkueessa. Tapparan kasvatti takoi junioreissa huimia tehopisteitä ennen murtautumistaan Liiga-rinkiin kaudella 2018-19. Vanhatalo on käynyt useampana kautena lainalla Mestiksessä ja tähän mennessä ainoa miehen pääsääntöinen Liiga-kausi oli viime kausi, jolloin Tapparassa otteluita kertyi yhteensä 52 tehopistein 10+7=17. Vanhatalo on pelannut 58 Liiga-ottelun lisäksi urallaan 73 Mestis-ottelua.

- Lähdettiin kauteen aika kapealla rosterilla ja tiedostettiin, että jossain vaiheessa rosteria pitää laajentaa. Nyt meille tuli muutama loukkaantuminen ja kun Vanhatalo oli halukas siirtymään Sportiin, päätettiin toimia, kertoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

- Nuori laitahyökkääjä tuo työasenteellaan sitoutumista joukkuepelaamiseen, sekä leveyttä rosteriin. Hänessä on potentiaalia nousta isoon rooliin myös Sportissa, Jämsä kertoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä