Ässät ja Nikolas Matinpalo jatkosopimukseen

7.5.2021
Ässät ja Nikolas Matinpalo jatkosopimukseen

Nikolas Matinpalo nähdään myös ensi kaudella Ässien paidassa. (Kuva: Petri Saarelainen)

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Nikolas Matinpalon kanssa.

22-vuotias puolustaja saapui kesken viime kauden pelaajavaihdon myötä Ilveksestä ja ehti pelata Ässien paidassa 30 ottelua tehoin 1+2 =3.

- Nikolas Matinpalo tuli Ässiin kauden aikana pelaajavaihdon seurauksena. Saimme juuri sitä mitä halusimme: hyvää alivoima-, puolustus- ja kamppailupelaamista. Hänellä on hyvät raamit sekä liike ja hän on kilpailullinen kaveri. Nikolasta vastaan ei ole helppo pelata ja hänellä on positiivisella tavalla aggressiivinen peliote.

- Nikolas tuo taistelullaan ja loppuun asti pelaamisella esimerkkiä muulle joukkueelle joka vaihdossa ja harjoituksessa. Tekee töitä myös kehittääkseen kiekollisia taitojaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien sivuilla.

Matinpalolle jatkopäätös oli helppo.

- En edes miettinyt muita vaihtoehtoja. Minut on otettu täällä päivästä yksi lähtien hyvin vastaan ja olen viihtynyt täällä hyvin.

- Tavoitteina on tulevalla kaudella ehjä 60 ottelun kausi ja tasainen suoritustaso. Pyrin pelaamaan jokaisen ottelun mahdollisimman hyvällä tasolla. Joukkuetasolla tavoitteena on menestyä ja pelata ensi kaudella pitkälle kevääseen, Matinpalo kommentoi.


---
Julkaisija: Salttu Forsström