SaiPa sai mieluisia paluumuuttajia

4.5.2021
SaiPa sai mieluisia paluumuuttajia

Kalle Maalahti palaa Ilveksestä SaiPaan. (Kuva: Aarno Vuorinen)

SaiPa kertoo verkkosivuillaan saavansa kaksi mieluista paluumuuttajaa, kun hyökkääjä David McIntyre ja puolustaja Kalle Maalahti pukevat keltamustaa päällensä tulevalla kaudella.

Itävallan EC Red Bull Salzburgista siirtyvä 34-vuotias McIntyre pelasi SaiPassa kaudet 2014-2016. Jälkimmäisellä kaudellaan hän teki 58 ottelussa huimat tehopisteet 16+40=56. Hänellä on hallussaan SaiPan yhden kauden syöttöpiste-ennätys. McIntyren sopimus kattaa kauden 2021-2022.

Maalahti, 30, palaa kotiin kahden Ilveksessä vietetyn vuoden jälkeen. Maalahti on tehnyt pisteiden valossa tasaista jälkeä viimeiset neljä kautta, sillä pistemäärät ovat vaihdelleet 24 ja 26 välillä. Maalahden sopimus on ennätyspitkä; viiden kauden mittainen (2021-2026). Sopimus sisältää option, jonka mukaan Maalahdella on mahdollisuus siirtyä ulkomaille kahden SaiPassa pelatun kauden jälkeen.


---
Julkaisija: Jukka Malm