Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen hyvästelevät JYPin

9.4.2021
Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen hyvästelevät JYPin

Jani Tuppurainen jättää JYPin. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP kertoo verkkosivuillaan, että kaksi legendaarista hyökkääjää, Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen pelaavat tiistain KooKoo-pelissä viimeistä kertaa JYP-paita päällään.

Tuppurainen, 41, on pelannut JYPissä 12 kautta ja on Ossi Louhivaaran lisäksi ainoa pelaaja, joka on voittanut JYPissä kaksi Suomen mestaruutta, European Trophyn sekä CHL-mestaruuden. Tuppurainen on JYPin kaikkien aikojen pistepörssin kärkinimi ja tilastot näyttävät ennen kahta viimeistä peliä seuraavaa: 162+291=453.

Immosella, 38, on puolestaan menossa yhdeksäs kausi JYPissä ja teholukemat ovat huikeat 163+262=425. Immonen on JYPin kaikkien aikojen pistepörssin kakkonen heti Tuppuraisen jälkeen. Tehopisteiden lisäksi Immosen kokoelmiin kuuluvat Suomen mestaruus 2009 ja CHL-mestaruus 2018.


---
Julkaisija: Jukka Malm