HIFK-kaksikko pitkään sivussa tositoimista

22.9.2020
HIFK-kaksikko pitkään sivussa tositoimista

Micke-Max Åsten joutuu huilaamaan 1,5 kuukautta loukkaantumisen takia. (Kuva: Saana Hakala)

HIFK sai huonoja uutisia, kun perjantain harjoituspelissä loukkaantuneet Ville Leskinen ja Micke-Max Åsten joutuvat pitkälle sairauslomalle.

Leskinen loukkaantui perjantaisen Lukko-ottelun avauserässä ja on tämän hetken arvion mukaan sivussa peleistä 2-3 kuukautta. Åsten loukkaantui saman ottelun päätöserässä ja on poissa tositoimista arviolta noin kuusi viikkoa.

Leskisen ja Åstenin loukkaantumisten ovat kova isku HIFK:n hyökkäyskalustolle, sillä jo ennestään Jere Sallinen ja Miro Väänänen ovat loukkaantuneina. Molempien odotetaan toipuvan kuitenkin parin viikon kuluessa.

HIFK tiedottaa loukkaantumisista kotisivuillaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström