Aleksi Mustonen Pelicansista SHL:ään

13.2.2020
Aleksi Mustonen Pelicansista SHL:ään

Kuva: Tomi Natri

Keskushyökkääjä Aleksi Mustonen siirtyy loppukaudeksi Pelicansista Ruotsin SHL:ssä pelaavan Färjestads BK:n paitaan. Mustonen pelasi Pelicansissa syksystä 2017.

24-vuotias Mustonen merkkautti tällä kaudella pelaamassaan 45 ottelussa pisteet 9+17=26. Hän on pelannut Liigaa yhteensä kahdeksalla kaudella ja edustanut Pelicansin lisäksi Jokereita ja Ilvestä. 341 ottelussaan hän on koonnut pisteet 58+110=168.

– Mustonen on yksi niistä pelaajista, jotka onnistuivat ottamaan Pelicansissa askeleen urallaan eteenpäin. Siitä kertoo niin henkilökohtaiset piste-ennätykset kuin murtautuminen maajoukkueeseen, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi joukkueen tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen