Olli Vainio sopimukseen Ässien kanssa

10.11.2019
Olli Vainio sopimukseen Ässien kanssa

Kuva: Mika Kylmäniemi

Puolustaja Olli Vainio on tehnyt kevääseen 2021 ulottuvan sopimuksen Ässien kanssa.

Ilveksen sopimuspelaaja Vainio pelasi alkukaudella lainasopimuksella Lukossa 18 ottelussa (0+3). 25-vuotias Vainio on pelannut urallaan Liigassa 199 ottelua pistein 5+29=34.

– Etsimme puolustajaa, joka kykenee kamppailemaan laadukkaasti ja puolustamaan pelin sisältä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Ollin mukaan jo tässä vaiheessa. Olli on positiivinen kaveri ja hyvä urheilija, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi siirtoa seuran tiedotteessa.

* * *

Ässät tiedotti lisäksi tehneensä tammikuun 20. päivään jatkuvan sopimuksen hyökkääjä Toni Henttosen kanssa. 25-vuotias Henttonen on pelannut syyskauden Mestiksen SaPKossa ja koonnut 14 ottelussa pisteet 5+7=12. Viime kaudella hän esiintyi Liigassa neljässä ottelussa Ilveksen paidassa.

– Meillä on todennäköisesti 1-3 hyökkääjää poissa noin kuukauden ajan nuorten MM-kisojen vuoksi, joten on hienoa, että saimme yhden kilpailijaluonteen lisää taistelemaan pelipaikoista ja tuomaan leveyttä. Tonilla on intohimoa kehittää itseään ja mennä urallaan eteenpäin. Hän on hyvä luistelija ja kilpailijaluonne sekä hänellä on hyvä pelituntuma, Kerttula kommentoi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen