Puolustaja Miska Kukkonen Tapparasta Lukkoon

9.1.2019
Puolustaja Miska Kukkonen Tapparasta Lukkoon

Lukko on tehnyt sopimuksen puolustaja Miska Kukkosen kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tapparan organisaatiossa.

– Kyseessä on lahjakas pelaaja, joka on pikkuhiljaa tekemässä läpimurtoaan Liigaan. Hänet on hankittu tänne tulevaisuutta ajatellen. Me uskomme, että hänellä on vahva tulevaisuuden potentiaali, ja näkemyksemme mukaan hän pystyy tekemään tuon läpimurron täällä meillä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo siirron taustoista.

Kukkonen on FoPS:n kasvatti, jonka Buffalo Sabres varasi NHL:ään viime kesän varaustilaisuudessa. Oikealta laukova puolustaja on pukenut tällä kaudella Tapparan paidan ylleen kolmessa Liiga-ottelussa. Nuorten SM-liigassa hän on pelannut tällä kaudella 28 ottelua pistein 2+6=8.


---
Julkaisija: Antti Seppänen