Liiga avaa kauden 2021-2022 suunnitellusti 9.9.2021. Liiga on yhdessä seurojen sekä asiantuntijoiden kanssa valmistellut yhteisen toimintaohjeen, jonka avulla pyritään varmistamaan eri osapuolten turvallisuus ottelutapahtuman yhteydessä.Tilanteiden ja viranomaisohjeistusten muuttumista seurataan aktiivisesti, jotta toimintaa voidaan joustavasti sopeuttaa vallitsevien ohjeistusten mukaisesti. Liigan tehtävänä on toteuttaa terveysturvallinen tapahtuma niin katsojille, työntekijöille kuin urheilijoillekin.

LIIGAN TURVALLISUUSOHJEEN PÄÄPERIAATTEET

Liigan turvallisuusohje antaa seuroille suositukset, joiden avulla pyritään varmistamaan urheilijoiden, taustahenkilöiden, muiden ottelutapahtumassa työskentelevien henkilöiden sekä katsojien turvallisuus. Paikallisesti tapahtumaturvallisuus on Aluehallintoviraston vastuualueella, ja seurat ovat tehneet heidän kanssaan yhteistyötä kunkin hallin erityispiirteet huomioiden. Kukin seura vastaa oman ottelutapahtumansa turvallisuudesta.

YLEINEN TURVALLISUUS

URHEILIJOIDEN TURVALLISUUS

YLEISÖN TURVALLISUUS

Tämä ohjeistus on päivitetty 29.9.2021, ja se on voimassa toistaiseksi. Ohjetta muokataan tarvittaessa viranomaisohjeistusten mukaisesti.